28 d’agost 2007

La Fita arriba a terres Txeques

Viatjar sempre ha estat una de les millors medicines que he provat. Cura i reanima...sempre i quant es faci en bona companyia, és clar.

La Fita & Louis vam marxar el dia 11 des de l'aeroport de Girona cap a Altemburg (Alemània) per poder visitar terres Txeques: gaudir dels poblets de balnearis, córrer pels desnivellats boscos de faig i passejar pels paratges naturals del nord del país.
No vam perdonar un bon got de pivo diari i ens van engolir tot el "pepino" que els nostres companys no van voler. Els Txecs ens van rebre molt bé. Tot i que per alguns, al ser un país tant econòmic van trobar que tenir una fita era un article de luxe :o)

Tot i així ha estat un èxit!!!!

Ah! us presento a la Fita pels qui no la coneixeu.............

06 d’agost 2007

vida-O

La vida la podria comparar amb una cursa d'orientació:
quan vas a buscar la fita, si mai has viscut una situació similar, poden passar infinitat de coses, en el millor dels casos si poses totes les atencions amb el que t'han explicat per llegir bé el mapa pots trobar-la sense dificultats, en altres ocasions la poca experiència fa que et perdis pel camí, però que tornis a trobar un punt reconegut i de partida per tirar endavant i en el pitjor dels casos hagis d'abandonar perquè no te'n surts, els nervis i la incomprensió et superen...però no hi ha res perdut, amb voluntat i l'ajuda dels altres anirem aprenent.
De "fita a fita" pretén ser un blog dels meus pensaments i vivències, per anar aprenent de mi i de vosaltres. I perquè tots plegats ens ho passem bé amb lo que ara mateix la tecnologia ens ofereix.