17 d’agost 2008

ruta WAI 08

15-16-17 d'agost
aquests 3 dies de festa hem gaudit de valent! ens han convidat a fer la ruta WAI pel Pallars.
Ja fa uns anys que un grup de "women" amb ganes de pedalar, xerrar i compartir, s'organitzen per recòrrer camins amb la bicicleta de muntanya.
.
* Només cal que:
_ siguis una bona xerrameca
_ tinguis gana per menjar com una reina
_ vulguis dormir en hotels de milions d'estrelles
_ sàpigues gaudir de paisatges increibles
_ i pedalis amb empenta
.
...i com que, menys el de xerraire ;), els complia tots, m'han acceptat al club!!!
.
Merci noies, ho he passat genial!!! prometo entrenar més la xerrera per la propera ;)
.
.....................................fotos WAI 2008 ....................crònica WAI 07
.....................................track de la ruta
.
“…la petita vall d’Àssua, verda, bucòlica i humida. Una vall de cent racons deliciosos que el caminant coneix només una mica i recorda amb la fina tristesa de l’amor frustrat.” (ESPINÀS, J.M. (1983). Viatge al Pirineu de Lleida.

11 d’agost 2008

d.pedra.al.Pedra

...l'1 d'agost un missatge viatja via intenet des de "Banioles" i começa amb un "hola wapes" seguit de "...com que volíem que la despedida fos sonada...ens en anem al Pedraforca".

La pell de la Louise s'eriça...glups! no estic preparada...
La muntanya del Pedraforca és el bressol de l'escalada clàssica catalana (ara també el meu) i m'encataria pujar-hi, però també sé que escalar per la cara nord comporta una sèrie de riscos i coneixements. Potser no confio prou en mi mateixa, però sí que crec que l'Anna té moltíssima experiència i si ella no veiés clar que podem ser capaces, no ens hi duria.
El mail s'omple de frases d'alegria i positivisme entre les que volen assistir a la cita... així que divendres ja dormim allà mateix per ser-hi a primera hora.
Un primer contacte dissabte amb la Civís-Genís. (150 m)
Un sopar de luxe, dutxa d'aigua calenta i ben dormida...a punt per tenir les forces i motivació suficients per l'endemà fer la clàssica Homedes. (470 m)
Senyor Pedraforca, un plaer haver conversat amb vosté, des d'avui es mereix el meu respecte i gratitud per haver-nos fet gaudir! ...renoi amb el PEDRA!
.
"M'he omplert el cor d'això, per gran que ha estat. Goig, cor, amor o Déu, tot és igual. No hi ha nom per a dir-ho. Tot ho fa el sentiment. El nom és fum i escorça que de la llum del cel enterboleix la força". (transcripció d'un fragment del Faust de Goethe) _Gràcies amic Pere.


05 d’agost 2008

d.lluís.a.lluïsa

...de petita pensava que algun dia treballaria amb el meu pare, jo dibuixaria casetes i ell les construiria, alguna que altra xapussa vam arribar a fer junts, però res semblant a una vivenda, jeje! El que mai havia imaginat és que un matí com el d'avui compartíssim un rescat de vol amb globus. M'ha alliçonat de com maniobrar el remolc i jo li he pogut mostrar com es munta un globus. Ja sabeu, si voleu volar per la Cerdanya o Alt Urgell amb KON-TIKI demaneu pel team "els lluïsos" que us rescataran de bon grat ;)

03 d’agost 2008

d.bassa.a.bassa

...avui, primer diumenge d'agost, ens han convidat a refrescar-nos i a fer passar l'estrés setmanal acumulat.
.
.
.
Per això només han calgut:
.
- uns quants companys coneguts i per conèixer disposats a recòrrer plegats el barranc de Bòixols
- una bona dosi d'humor per fer el saltimbanqui amb certa gràcia
- un buit per rapelar amb un mínim d'alegria i elegància
- unes quantes aturades per fer la foto de grup
.