18 de juliol 2008

nous allons


.
.
.
.
.
.
...à Paris.

À bientôt!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

UUUUauuu.....

Happy holidays in Paris.
À bientôt mon petite chou-chou.
Avec plaisir.

Momo

Ricard ha dit...

Ja fa uns dies que xafardejant pel teu blog vaig veure la presentació de La Marina...fins aquí tot normal. Dies després vaig llegir el post de la vostre sortida en bici de carretera i va ser mirant la foto del soparet de Sant Joan de l’Erm que vaig començar a lligar coses: Marina, vinguda de Girona, amb facilitats en horticultura.... però encara tenis els meus dubtes... Avui aquests s’han esvaït al veure la foto de Sadernes, i han esdevingut records de temps oblidats d’adolescència... l’Esplai el Raconet, colònies, amics comuns, un poble anomenat Cervelló... Mai deixaré de sorprendre’m quan visc situacions com aquesta. Dona records a la Marina de part meva que no ens veiem des de Mongrony, siau trempada!

patufetes ha dit...

Louise!!!!
Quina ilu que ens comentis! Ara l'oneta i jo estem per aquí passant calor, pero per sort dissabte marxem a Estònia. La Carleta ens l'hem deixada una setmana més a Suècia jaja
Molt bones vacances... a Paris?! uooooo
Anna

Louise i Thelma ha dit...

Bones Ricard,

sí, sí...la vida és un trencaclosques, ja ho vaig dir jo en el seu moment!!!
la Marina està ja al corrent de la teva connexió, llegeix per aquí però sempre en silenci...així que ella mateixa ja t'ha llegit.

Això s'arregla amb una trobada...una cerveseta i a recordar temps passats que segur que tenen les seves coses bones...
apa! podriem fer un espai dedicat a la infància...je,je...

salut i records de juventut!!