12 de juliol 2009

d.lasterketa.a.antxintxiketa

avui diumenge hem anat a córrer una rogaine organitzada pels NOLIMIT pels terrenys de Gran Valira i fent equip amb l'amiga basca Isabel Eizmendi, que potser algun dia s'atreveix a polir el meu córrer.
Ens ho hem passat molt bé, hi ha hagut un ambient diferent a l'orientació, però encara força familiar, el dia ha acompanyat i durant gairebé 6 hores hem gaudit de les vistes i les muntanyes d'aquest país veí, que no sempre em sap donar el plaer que avui he rebut. grrrrr. pq no en sabré gaudir més?

Els millors orientadors han demostrat que estan molt en forma i que poden aguantar llargues distàncies i desnivells com els millors corredors de muntanya d'avui.
I la sorpresa del millor temps que l'ha fet l'equip mixte Biel-Roser superant en 4 min. el temps de l'equip masculí Tommy-Aure.

El millor però a destacar: la xocolata Toblerone que ens hem endut a casa, el record d'un segon lloc signat per la Isa i les rialles que han provocat el meu camelback, que va passar tota la nit al congelador i encara ara no s'ha descongelat, no he mort per deshidratació pq sense manies els riuets de muntanya han abastit la meva necessitat.

4 comentaris:

Ricard ha dit...

...per gaudir de veritat d'Andorra has d'estar per sobre els 1500 metres, i potser em quedo curt!

Ja veig que des del WIAR les activitats han de ser de llarga distància, ja t'anirà bé la xocolata ja!!!

El tema del camelback té la seva part positiva... ben fresca que duies l'esquena ; )

Siaaaaaau!

Louise i Thelma ha dit...

Hola Ricard! jo diria que et quedes curt...je! però no ho discutirem aquí.
No sé si són les distàncies que enganxen o com més dura una activitat més gustet li agafes. La meva companya Isa diu que en les distàncies curtes has de demostrar més qualitat i això és molt més difícil...així que aquí estem.

salut i distàncies!!!

Sorgina ha dit...

no se a que altura estará la rabassa, pero creo que allí disfrutamos no?

Louise i Thelma ha dit...

Sorgina! volviste!!!

pués claro que disfrutamos en la Rabassa y está ya en los 2000 metros!!!

pero por desgracia y para robarte un poco de tiempo de tus entrenos, jeje! mírate esta web http://www.amicsdelarabassa.org/
mírala, eh? que este sábado en el vivac te examino ;)

louise...la aprendiz de sorgina