12 de novembre 2007

...(_______\__)... gondoliero!

divendres 10...
a les 15h ja està tot llest perquè comenci el viatget cap a Venècia: La Seu-El Prat-Venècia. L'Ingrid-l'Edu-la Mon-la Thelma i la Louise..l'avió està ple de catalans...en total més o menys serem un 50 els que correrem.
Arribem a la ciutat cap a les 11 i en Nèstor ens espera a la plaça Sant Marco...aquest noi porta un GPS de fàbrica incorporat i ens porta a l'apartament sense vacil·lar en cap cantonada...als de la Seu, quan vam nèixer van oblidar de posar-nos-el.
la façana del que seria el nostre refugi no prometia gens, però va resultar ser una macla d'apartaments rehabilitats i equipats amb molt de gust.

dissabte 11...


...esmorcem i sortim preparats per fer el turista. Sorpresa! La Bienal de Venècia!!!! http://universes-in-universe.de/car/venezia/esp/2007/index.htm ... la Mon i la Louise ens despengem del grup...amb un passi d'estudiants (que ja caducarà al 2008 snif, snif) ens endinsem al món de l'art contemporani...foto-foto i més foto...ufff...els peus estan que no estan...







Favelas.Grupo+Morrinho

Les 15h, potser que mengem....aquest italians dinen molt d'hora...ja no ens volen servir la pasta fresca...ens hem de conformar amb uns entrepans variats. Les 16h passem pel pavelló...quants orientaires!!! Ens quedem una estoneta i veiem l'entrega de premis...dos catalans despistats han fet podi i els recollim els trofeus.Continuem visitant Venècia... quantes botigues! Quants "pongos", la ciutat és un monstruari de màscares, vidres de colors i suvenirs! Anem a fer una copa de vi blanc per fer temps...áltament recomanat, a les 20h hem quedat al pont de Rialto amb la resta de la gent per anar a sopar.