15 d’octubre 2007

comencem a treure-li la pols a la bici


ahir diumenge, ens vam llevar i fèia un dia ssssssplèndit. Res! no ens podem quedar aquí aturades dins de casa...avui és el dia del Senyor i ni ordinadors ni obligacions...sortim a fer el vol! Abans però la mare ens va enganxar a fer "garum", recepta que ve de l'Empordà i que tenia tantes ganes de que li preparés...

Vaig posar-me la Thelma a la bossa de les eines i li vaig ensenyar la vall de Bellestar i Aravell...vam passar a prop del mapa d'orientació que tenim preparat per celebrar aquest proper any els Campionats de Catalunya i alhora vam aprofitar per fer visita d'obra a la casa d'uns amics. Sempre està bé que et facin les confessions en directe i amb confiança, del que més preocupa a una parella quan s'estan construïnt el niu.

Vaja, que ha estat un cap de setmana de fer activitat a prop de casa, i ens convenia. Divendres vam omplir un cistell de productes de la terra...La Thelma prefereix les figues abans que els bolets, ha sortit a la família i ja pronuncia la frase..."m'agrada més plegar-los que menjar-los".