07 de juliol 2008

d.corba.a.corba

...aquest cap de setmana a la Serra del Catllaràs (Berguedà) l'Íngrid i la Louise, no s'han deixat perdre el raid Rebost, un clàssic ja per començar les vacances orientatives. (Almenys per alguns, per d'altres l'estiu és una bona excusa per viatjar per Europa i practicar l'orientació per boscos molt diferents als nostres.)
dissabte, tot i que no van estar descontentes de la seva cursa, les seves ribals van ser més fortes i els van agafar una ventatja de 20 minuts. Els desnivells es van fer notar. diumenge, sortida a la caça: hem de recuperar aquest temps. La sorpresa va venir quan vam sentir entre els pins la veu de les ribals, estaven cometent un error paral·lel i això fa que a l'Íngrid li agafi el subidon i la resta de la cursa és un stress de no parar i amb els 5+1 sentits (el femení també compta) posats a no "cagar-la". Les han diplomades campiones de catalunya i ja s'estan plantejant marxar als campionats d'espanya ...ja ho diuen ja..."desnivells amb gust no piquen". fotos

7 comentaris:

Benet ha dit...

Uee!! Felicitats Campiones!!

Unes professionals!!

Ara a descansar del mega-esforç! i a preparar-se pels d'Espanya!!

Fins aviat

Louise i Thelma ha dit...

Merci Benet!!! estem molt contentes...però no ens enganyem: som "cabeza de ratón"...veient els al·lucinants resultats de les patufetes. Però no deixeu d'animar-nos, que ens encanta!!! je!
I tu? preparant el viatge a Suècia...???? potser que "t'empadronessis" per algun racó del nord ;)
Bones vacances i millor orientació!!!!

JOSEP ha dit...

Hola Louise i Ingrid, moltes felicitats!!! quina enveja veure'us al raid, per cert, les fotos molt maques. Com a mínim gràcies a elles he pogut estar una miqueta al raïd. A veure si l'any vinent puc tornar-hi, l'any passat va ser una molt bona experiència.
Fins la propera, "el morenàs" de la platja. Quan de sol!!!! Una abraçada

Benet ha dit...

No patiu que us seguirem animant!!

Si, ja he començat a preparar cosetes per suecia!! En 3dies hi soc! Ja en tinc ganes!!
...em faré una segona residencia per allà dalt!! :-p

Fins aviat!

Anònim ha dit...

Eiii!!! No entenc com podeu estar competint en un raid i mentrestant... aneu fent fotos!!! Impressionant! El Pep a mi no em deixava parar ni per fer pipí...
En fi, que m'he permès el luxe d'agafar-ne alguna en que sortim el Pep i jo. Gràcies guapa, i fins la propera!!

Dudu

Anònim ha dit...

...si aquests son temps de poca concentracio, que passarà quan...

Felicitats Louise i Ingrid!

Per cert, moltbé el francès no? vaja millor que jo!

ehh...no hi ha la seqüencia completa de la dutxa?jeje...

Salut! a la prochaine!

Xavi ha dit...

Hola Lluïsa!
Vaja, m'expliques que has estat fent una volteta pel Catllaràs i resulta que veu fer podi i campionat de Catalunya, quina modèstia...bé, moltes felicitats! i ara a per els d'Spain.
Adéu