02 de març 2009

d.carrer.a.carrer

...va ser al 1994, ufff!! ha plogut molt des d'aleshores, que en Frank, el petit de la casa, va venir de visita a Barcelona. El van deixar solet, amb els seus 11 anyets al meu primer pis d'estudiant. Vam visitar tot el que a ell li va venir de gust: Palau Sant Jordi, Camp del Barça... va ser el primer cop que ens posàvem uns patins en línia per la Barceloneta.
Després de 15 anys ho hem recordat junts xafant el mateix asfalt, la mateixa ciutat... ha estat molt divertit participar del seu repte personal, de la seva primera Marató: LA MARATÓ DE BARCELONA.
Al km 30 l'esperava per donar-li suport i córrer al seu costat fins al final. No sabia si allò que s'havia proposat es faria realitat i si jo el podria ajudar a aconseguir-ho. I...i tant! quina fusta la d'Estana!!! ...encara en queda alguna cosa després de tres generacions! Felicitats Frank!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eps lluisa! Doncs si que ha sigut dur, sobretot la nit que he pasat, tambe he estat corrent tota la estona! Tancava els ulls i veia gent corrent davant meu.
Moltes gracies per tot, em vas ajudar molt!

Anònim ha dit...

Treball en equip!!!
Jejejjeej això si és un bon treball en equip!!....

Olé equipo olé!!! Jajajja


Quo …recordant on era ara fa 15 anys… i de pas, esmorzant un cafetó!!