29 de juny 2009

ferides

...ha estat aquesta imatge que m'ha inspirat aquest cop a escriure.
M'ha semblat un resum del que estic visquent i m'ha encantat!
.
...tot ve perquè aquest diumenge, compartint sortida amb algunes tupedalines, em van portar a fer el caminet que fa un parell d'anys es van currar alguns (quina feinada nois! felicitats!) per fer l'Escanyabocs.
Jo ja vaig avisar que no tenia el dia equilibrat, doncs la nit abans vaig estar gaudint del Picurt (mostra de curtmetratges de muntanya) i dit i fet: vaig haver de cridar auxiiiiili!!! perquè en un vist i no vist, volent esquivar un sol esbarzer ("rosal-hijoputa" segons la Paloma) la roda del davant del meu vehicle en el moment, es va llançar pendent aball i em vaig cabussar entre milers de "rosales hijoputassssss"... em van haver de treure! Lo positiu, com va dir la Rosó i l'Anna, la meva col·laboració en el manteniment de la neteja del caminet ;)
Ara el meu cos sembla un mapa!!! juarrrr! però em queda el consol mirant aquesta imatge, que aquestes només són ferides externes i que ja van curant-se.

4 comentaris:

Nyajo ha dit...

Jajaja! Louise, m'encanta que et pasin coses! No perquè tingui un punt sàdic (que ves a saber) sinó perquè "callada" com ets les expliques de manera que em fas riure.
I si! Les ferides que es curen ràpid són les externes.
Una abraçada ben gran!

Unknown ha dit...

A big Kiss,
from Momo

Oriol Quo ha dit...

!! Burfff em sap molt de greu...!!!
Wepss!! Juaaaa! Que el què dic no és per consolar-te, eh?, juaaa.. ans el contrari: El que realment em sap greu... i és desolador, és no haver estat testimoni i haver-ho pogut veure... juaaa

En fi...Ja ho diuen per allí: ....Los pinxos, cuando verdaderamente pinchan, son caminos al verdadero desarrollo de la personalidad!
Osti! ¿Pica la frase, eh? Jajajja

Vinga va... una abraçada immença i el desitj que passis un genial estiu... Ens hi veiem!

Quo ...estirat a un prat... Ple de margarites i herba fresca...

Louise i Thelma ha dit...

... ejem! el meu cos "ratllat" us permet la mofa i les rialles.

kisses, abraçades i desitjos de bon estiu per vosaltres també!

Louise... preparant el finde per banyar-se en sal, que diuen que cura les ferides i cantant "Sinsentido" de la benretornada "Bebe" http://www.labebebellota.com/

"Ai cuerpo, cuerpecito mío, que caña te he metío en estos años de camino perdío..."
"Así que me voy, porque total pa que quedarme..."