20 de juliol 2009

d.tossuda a.+ tossuda

...aquest cap de setmana, torno a canviar de parella! però aquesta ja és una habitual, ja ens coneixem les manies, els defectes, les virtuts i la tossuderia... i cada cop més!!!
... i és que al Catllaràs ens tenien preparat el Campionat d'ssspanya i de Catalunya de marató orientació, aquest any tot en dos dies. I cap allà que anem a passar dos dies entre boscos, rius, vaguades, bassals, aiguamolls i desnivells.... molt de desnivell acumulat per completar uns recorreguts exigents i amb unes ribals que ens ho van posar dificilíssim.
El primer dia no teníem el nord afinat cap de les dues i això ens va fer perdre força temps. En els moments decissius de l'atac a la fita, no ens posavem d'acord, en un moment ja de desesperació l'Íngrid va pronunciar un: "ets tossuda!!!" juarrrr... "doncs mira que tu!!!!"
El cansament ja fa de les seves i desitgem arribar al vivac per deixar el pes que portem a l'esquena i menjar... i sembla que no arriba mai. Set hores!!! ufff! ens hem penjat de valent! Tenim el repte de demà no perdren's i anar a la una!!!
6:30 de la matinada, toquen diana, gairebé sense clucar l'ull: el terra era massa dur per passar-lo sense estoreta i el fred a 1300m ens va visitar. Arrg, qui ens mana venir??? i és que el cervell sempre esborra aquests moments tant durs, sinó no s'explica la reincidència.
La segona etapa ja va anar més bé. Avingudes, animades... amb un paisatge increible!!! som-hi! arribem contentes i amb la satisfacció d'haver-ho millorat.
La tossuderia ens ha ajudat a passar les gairebé 13 hores totals de raid!!!

3 comentaris:

Sorgina ha dit...

Tossuda? Ahi... si yo te contara!!! cortado para arriba, cortado para abajo, si por aquí ya hemos pasado... Bueno, fue un buen finde, la pena es que no estuvimos mucho tiempo, habrá que buscar otro día.

Louise i Thelma ha dit...

ma! pero... tu tienes patas para arreglar los despistes tuyos y los nuestros en un plis-plas!!!
No, no tuvimos tiempo...será que le tendremos que dedicar exclusividad a nuestro encuentro ;)
Kukuxumusu!

Anònim ha dit...

Chàpeau.. per les Tossudes...
i Petons de Remolatxa per a tu Louise!
Àvec plaîsir!
imma