11 de setembre 2009

per prescripció astrològica

...ja fa dies que la Louise ronda el tema de l'astrologia. Està iniciant-se i parant atenció a una ciència que és més vella que l'anar a peu... però per ella tot un descobriment! Quan torni a Praga se'l mirarà diferent aquest rellotge.
La seva carta astral diu que està mancada d'aigua i ves que s'ho ha pres al peu de la lletra i cap a mar hi falten peixos!________thelma

La combinació de feina-plaer és la meva especialitat i "matxiembrant-ho" tot, la ciutat de destí ha estat Badalona. Allí viu l'Íngrid (companya de raids-Orientació) que m'ha tingut d'ocupa uns dies. He entrat en contacte amb l'element aigua dels que us parlava la Thelma i he fet ciutat al més pur estil: nit de cinema, xiringuito "playero", de compres (com activitat de resistència) i he pogut participar en els entrenaments de l'Íngrid com a convidada d'honor. Va ser dimecres al vespre, cap a quarts de vuit, amb un grupet motivat per la tornada de l'estiu. L'entrenador, tot un personatge, havia estat jugador de handbol de la selecció Croata, vinc a dir... tot un troç d'home que ens va preparar un circuit amb estacions per fer exercicis varis... i es va apendre el meu nom, per anar cridant de tant en tant "arriba con esas pesas Lluïsa!!! dónde coño està tu preparador físico?" ...mare! aquest home avui em desmonta.
La segona hora vaig veure una escletja i em vaig escaquejar... vaig sentir que al costat fèien una classe d'espinning, allà que vaig! almenys lo de la bici, em crèia tenir-ho superat.
Entro decidida amb la meva ampolla de litre i mig que no cabia al portabotelles i la meva toballola de platja, per embolcallar-me si calia i amb això ja se'm va delatar que no anava preparada del tot...només fallava el format :O) així que vaig tenir al profe de seguida a prop per explicar-me de que anava el rotllo. Apa doncs!!! si tothom està apunt comencem! va dir a través d'un micro que fèia ressonar la veu per tota la sala. Llavors les llums s'apaguen i la boleta de colors comença a rodar... juarrr! el que em faltava, això és una disco i no venia avisada. Ufff!!! la resta ja us la podeu imaginar... la suor que aquesta activitat genera és de por i d'incertesa, perquè no saps si és teva o del company que tens al costat. I el vértic de la música ni ens els corriols més exposats...

El que suposa viure a la ciutat ja comença a ser un record, però que de tant en tant m'agrada fer-lo reaparèixer i reviure, perquè també té la seva gràcia...
Però em quedo feliç i tranquil·la sabent que demà en lloc d'una classe d'espinning podré pedalar pels corriols d'Estana!

...aquí tenim el record del dissabte.
Ha estat una ruta increïble per la terra dels meus avanpassats els "MANEGA".
Estana - Bastanist -Montellà - Martinet - Bèixec - Estana.
Es pot veure aquí, a l'espai d'en Xevi , que ens va fer de guia per fantàstics corriols, que ja m'hagués agradat baixar-los tots amb l'enginy que tenen alguns. Però seguim d'aprop la disciplina i qui sap si algun dia a aquest <>< perd del tot la por.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei .. Bon dia!

No he anat mai a Praga, i m'agradaria ...

Si tornes i no és un viatge d'amor, i creus que podem compartir hores de viatge, avisa'm...

i APA...
Que passis una bona setmana,
Prourà.. no crec que et falti aigua... English weather... Great!!!

oriol ha dit...

AIGUA?!
Juaaaaa Ja veus tu: IMPARABLE, totalment imparable!!! Ei, jo em refereixo a el cicle de l’aigua a la nostre terra, eh?!!!! Un verdadera lliçó de VIDA! Núvol, de núvol a pluja, a corriol, a riu, a llac, a filtració sota terra des del llac, a riu subterrani, a font, a riu... i mar... i encara més... a saber!

És increïble pensar la de voltes que dona una onada abans no arriba a la platja, per tornar a començar, oi?!!!!! Y segurament molt pitjor, pensar constatar la de voltes que dona una “peixa” (per no dir peixeta, jaja) DINS DE UNA ONADA!! juaaaaaa!
En fi... Ondia Louis!! Juaaa.. em tens desconcertat! ¿¿a quin carai d’aigua estàs tu ara?! Juaaaaaaaaa NO PARES!!!! això és bo! me'n alegro!
Vinga, una abraçada i molts ànims!

QUO ...mirant el mar

Louise i Thelma ha dit...

Ei! bentornat Quo, ja pensava que t'havies quedat atrapat a les alçades vacacionals.

no sé per on començar per explicar on navego, una pista: pujo a contracorrent pel Segre.
potser amb tanta aigua m'ofegaré, esperem nadar i salvar la roba a temps!
m'he passat a veure't en silenci i a riure una estona!

louise ♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪