14 de febrer 2008

la Rouse ens fa anys!!!








avui un dia especial...sí!
...perquè va nèixer un estel!!!!

3 comentaris:

rouse ha dit...

Aquí l'estel!
Com m'afalagues wapa! ara que amb la cara de cansada després d'haver estat batallant amb la furgo i el fang...d'estel no gaire.
Genial que anéssis a carregar piles a la neu. Tinc ganes d'anar a fer esquí de travessa. Ho tenia molt oblidat però aquest cap de setmana he estat a la neu amb esquís i raquetes i he flipat. Al.lucinava que recordés com es feia per baixar amb els esquís, després de tant de temps de no fer.ho, segurament deu ser com l'anar amb bici que diuen que no s'oblida.
Ei ens veiem aviat. Ja organitzarem la trobada i prepararem alguna activitat a l'estil súpernenes si?
T'envio un petonàs!

Anònim ha dit...

Ei Rosa, sóc la Txell de Blanes (aquella noia amb la que vas anar un dia a veure els focs d'artifici amb les teves nenes, el teu company, la Lluïsa, en Lluis i la meva cocolisa, la Clàudia). D'això fa ja any i mig, no sé si t'enrecordaras i ja se que han hagut canvis en algunes de nosaltres, entre elles jo. També recordo que em vau posar en una llista de neniquis per tal de fer activitats, pero ja no rebo els mails, no sé si encara ho feu. Avui he escrit a la Lluisa i he recordat que em va dir que havieu creat aquest bloc i m'he posat a mirar-lo... FANTASTIC!!! seguiu així... nomes cal veure-us la careta per saber que esteu plenes de vida i energia: les fotos de la neu, el teu aniversari, Cal Calot... que per cert, les teves nenes estan grandissimes!!! En fin, que m'han agafat unes ganes de fer sortides!! (tot i que el rem m'ocupa molt de temps), potser pq estic en una etapa mes tranquileta...
En fin, que moltes felicitats i espero veure'us aviat. Ja li dire a la Lluisa que m'informi de les surtides que aneu fent!!!! Petons.

m.lleal.moya@hotmail.com

Louise i Thelma ha dit...

Ei nenes! qué bé tenir-vos per aquí fitxades. Doncs aviat penjo informació de la sortida súpernenes i a veure si la tirem endavant. Aquest diumenge anem a orientar-nos al Tagamanent...potser alguna està interessada????
muakis!!!!!!!!!