23 d’abril 2008

carta d'un drac enfadat

estimats catalans, un dia tant especial i em teniu en l'oblit.
no sé si sabeu que les roses van sorgir de la meva sang. el colmo més gran, és que ara ja van i venen de forma virtual per la red... que és això!!! no us han ensenyat mai que la realitat és tot allò que es pot palpar, tocar, olorar...
els humans sou molt extranys us alimenteu massa ràpid d'imatges que van i venen, de textos repetitius que ja us entren i surten del cervell a la velocitat de la llum d'uns arxius que anomeneu powernosequé! tranquilitzeu-vos, gaudiu del temps!
.
- i que algú m'ajudi a trobar com s'escriu amb majúscula, que amb aquest aparell no me'n surto!!!!!
.
.
un drac a l'atur

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment m'has fet riure, i per acabar el dia està molt bé! Gràcies! Sí, la veritat és que la tecnologia, els "powernosequé" i la vida circulen a un ritme frenètic i no és gens bo! Saps que és el que porto molt de temps diguent-me a mi mateix? Josep vull pau i tranquil.litat, res més! Vull fluir i sentir sempre aquella sensació que tinc quan estic submergit dins l'aigua, i només sento el seu tacte.
Una abraçada.
Josep

Anònim ha dit...

Uaaaaaaaaaaa!!
Jo només sé que vaig deixar "l’efectiu" expressament a casa.... per no gastar més del compte...
i poques hores desprès....

Vaig tirar de VISA per llibres.... com un nen tira de piruletes!!!
AAArrffffff!!!

En fi... que malgrat el drac enfedat.... pensant per una vegada en la meva salut.... (com a mínim l’econòmica, jajja) crec que potser, encara que sigui només per un any.... al igual el proper any em quedo tancadet a casa... i exclusivament dedicat a tragar powers...!

Arffff!!! QUIN PILOT DE LLIBRES!! (escrit amb majúscules) jajaja... d’aquesta no en surto en dos mesos....

Oriol