24 de maig 2008

els xinos una petita gran família

el verd simbolitza l'esperança... la que tenim els xinos d'algun dia ser un club més nombrós per poder repartir tasques.
el verd s'associa a l'enveja... la que teníem tots nosaltres de no estar corrent.
un semàfor en verd significa que podem passar... pels orientadors és el contrari, com més verd marxa més lenta.
el verd és el color dels ecologistes...sense ideals arrelats estimem la natura i l'esport que podem practicar en ella.
*
*
Ens hem vestit de verd per organitzar una prova d'orientació a La Seu dintre del programa de l'Escanyabocs-Grifone Challenge, ens hem remullat i assecat al sol uns quatre cops al dia, però malgrat les dilatacions i contraccions del nostres cossos ;) hem acabat satisfets de la nostra petita-gran tasca de voler fer passar bé a aquells pocs orientadors i molts iniciats que han participat.
.
.
Xinets i xinetes...estic "petà", però aquí em teniu parlant de vosaltres...perquè per segona vegada en aquest mes veniu a casa, passem moltes hores junts i quan arriba l'hora em deixeu soleta... i quan us veig marxar em sembla que despedeixi a la canalla que ha vingut de colònies...snif, snif!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

bon dia,peixet! tu sempre tan bona nena... as fet els deures! tot i que ara tan possat la sexta a la tele....;)ets una formigueta molt enprenedora... no deixis d'escriure...!!!

Benet ha dit...

eeh, us heu lluït a la Seu aquest cap de setmana,eh?! Quina enveja ens han de tenir els pobres que no han pogut pujar! Nomes acabar ja pensava: "quan tardaran aquesta colla en tornar a fer uns sprint com aquests aqui?".
A més a més "la petita gran familia" us ho vau manegar per organitzar-ho tot al detall!! Molt emocionant lo de final A i B!!
Ni la pluja va poder aigualir l'ocasió!! Felicitats, felicitats, felicitats!!!

Louise i Thelma ha dit...

Bones Neret: tinc problemes per sintonitzar la sexta...! no sé si és FM o AM...ja m'ajudaràs!
Però el que he pogut es tornar a sintonitzar amb mi mateixa gràcies als teus comentaris ;) continuarem escrivint.

Benet: he llegit que demà vas al cel de Fontromeu! vigileu que últimament el cel està ple de núvols que desorienten moltíssim. Quina sort que teniu els que podeu gaudir d'un dia entre setmana...jo de gran vull ser bombera!!!! i gràcies per aquestes felicitacions que són la moneda de canvi de tantes hores sense dormir, sort tenim que ho valoreu!!

per fi diumenge tocaré mapa!!!!!!!! ens veiem al bosc!