15 de maig 2008

instal·lar

...tenim un espontani al bloc que ens està donant "vidilla", avui hem pensat en aquesta parauleta, instal·lar: "Posar (alguna cosa) en el lloc que li és destinat o reservat."
Aquesta setmana és la setmana de temps de flors a Girona i tenim instal·lat en el nostre cor i cap, que va ser una setmana com aquesta, al 2002, quan vam conèixer tant deliciosa ciutat.
Jo crec en l'amor a primera vista, aquell que a primer cop d'ull et transmet alguna cosa, una vibració diferent de les demés. La ciutat s'havia vestit de gala i estava tant bonica que em va enamorar.
Després al 2003, vaig tenir la sort de dissenyar i veure realitzada una instal·lació en un pati del barri jueu d'aquesta ciutat, es tracta d'un muntatge a base d'ampolles de plàstic buides amb els culs de gelatina ummmmm! i es va anomenar Llum de Flora. Els gironins fins i tot el van premiar! i el vam presentar als FAD en l'apartat d'efímers i va arribar a ser finalista! Va ser un donar i rebre entre la ciutat i jo i el destí al 2006 va fer que m'hi apropés i acabés vivint com una gironina més...

Ara ja no hi visc, però Girona s'ha instal·lat en el record i no crec que pugui desinstal·lar-se mai més.

2 comentaris:

JOSEP ha dit...

Hola instal.ladora ;-), tot i que sigui amb molt de retard, moltes felicitats pel teu muntatge, veig que tens una creativitat il.limitada, aprofita-la!! això fa diferenciar les persones, els que segueixen les pautes i "normes" o els que s'endinsen en allò desconegut i busquen nous mons, noves experiències.
Bona escalada. Instal.lat bé a la paret!
Una abraçada.

Louise i Thelma ha dit...

Eii! gràcies eixerit! gaudeix per mi de la ciutat de Girona!! i d'aquesta setmaneta floral encara que una mica passada per aigua deu fer goig de veure!

una abraçada!