24 de juny 2008

estrenant-nos amb la bici de carretera

.
.
...dissabte a la tarda la marina m'engresca perquè provi això de rodar per asfalt. Vaja! com que una no té curiositat???...aprofitant l'embaràs de la mercè i la seva generositat, ja trigo a demanar-li la joguina.
.
.
Ens apropem a Albet i fem una visita ràpida al Ricard, que... sorpresa!...no està sol, ja té a tres voluntaris rondant per allà. El projecte va creixent (Si teniu curiositat linkeu Naturalbet). Ens autoconvidem per l'endemà que després de grimpar una mica per Perles, passarem a fer el "gasto".
.
.
M'ha agradat força això de rodar...i d'aquí sorgeix la idea de dilluns pujar a St Joan de l'Erm i passar la revetlla al refugi de la Basseta, així la marina va coneixent país i passarem la nit més curta de l'any a la muntanya. L'endemà tot xiulant tornarem a la vall que fa baixadaaaaaaa!!!!
.
.
Estratègia de la gironina: fer la bossa, amb sac i roba neta per dutxar-nos a dalt i encolomar-la al primer cotxe que pugi...serà possible??? quina forma de fer amics!!! nois, funciona!!!! el món és ple de bona gent.