19 de novembre 2008

1.2.3 salta!

dissabte i diumenge es va celebrar el trofeu TIC BCN i com que en teníem moltes ganes de perdren's per la gran ciutat no vam faltar a la cita.
És una cursa per equips, dissabte es corria per Collserola i diumenge per Montjuïc. Els xinos vam tenir un equipaç ;) i si no arriba a ser per les dones: una constipada, una coixa i una despistada, ens haguéssim petat a la seleció UK !!! jua, jua!!!
.
.
Aquí teniu a dues promeses de l'orientació catalana, si feu click a la foto veureu al Martí en acció!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei ...
Com has fet això de poder veure al Martí en acció?
És superguaiiii ............
Quin programa has utilitzat?

Xaxipiruli, I am impressed.

Great!!!

Lyra

Louise i Thelma ha dit...

Hola Lyra!!
si vols moviment a les teves fotos, una forma de fer-ho és amb els giffs animats, i jo utilitzo el imageReady, un programet que va amb el Photoshop.
Apa! ja tens deures per aquestes vacances! segur que per la xarxa hi ha informació...sinó ja saps que en Teo et pot donar 4 classes.

bye!

Anònim ha dit...

Pel TEO i la Louise,

Merci beacoup!

I take note of all your advices.

Have a good afternoon, and a great week.

Aqueta tarda, amb els del cole, hem sortir a recollir fulles per fer un mural i compartir un berenar amb xocolata i nous. (No puc menjar pà, sóc celiaca)

Lyra!!

Marta ha dit...

Que xulo! alguna foto ja me la passaràs per mail per poder-la tenir valens?! Ens encanta sortir al teu bloc, i trobar-nos-hi cada vegada que hi entrem al fer el xafarder Uque són moltes, encara que no hi deixem res escrit, jeje!)

Petons!!!
Marta (una mare amb la babeta a punt de caure)

Louise i Thelma ha dit...

Merci Marta!!! a mi també m'agrada que t'agradi...aquests nens són una font d'inspiració. I espero que algún dia l'Ernest em digui "és trempada aquesta noia" amb la seva veueta encisadora i amb el seu accent gironí que em desfà.
Quan pugui posar ordre al meu desordre, envio cap a "Can Fesol" les fotos del dia.
Petons als fesolets: Martí i Ernest!