10 de novembre 2008

la culpa la té el "marisc"

...ara que ja tenim culpable, continuarem pinçant al bloc en la mesura de lo possible.

La Louise ha estat uns dies "out" entre fisios, obres i manobres... però ja té l'enegia per continuar perdent-se en el seu espai virtual i continuar patejant, que sense activitat està que mossega...
.
.TEO
Per posar a prova la "poteta" que tenia fotuda fa uns dies, aquest cap de 7mana hem anat a Alcalà de Henares a despedir la lliga espanyola d'orientació. I no cal dir que vam anar fotent la gamba fita sí, fita no...Si ja ho dic jo, la culpa la té el marisc!!!
.
.Louise

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres tu! kasum la mar salada, el marisc i la mare que...ehhh..., vinga ànims!!! que sempre ens quedarà un cel per volar.

Louise i Thelma ha dit...

fantàstic!!!!, una dosi d'endorfines que arriben a temps!!!!
tu ja saps molt bé de què es tracta això de tenir petits crustacis al genoll que es belluguen de lloc quan el que necessites és que es mantinguin ferms...buuuuuuuuuuuuaaaaaaaa!!!
Vaig tenir sort que uns fisios-osteòpates francesos me'l van posar a lloc. Noi, ja fas bé ja d'estar en el país dels pioners! Però tinc molts dubtes...resulta que la federació de muntanya no cobreix l'osteopatia, suposo que la de l'orientació tampoc...Noi, a la propera trobada necessito una xerrada sobre el tema ;)