26 de gener 2009

d.traça.a.traça

diumenge 25 es va celebrar la TraçaMuga 2009, estrenant la copa catalana d'esquí de muntanya.
La
UEU en pes, van aconseguir, després de lluitar contra els elements el dia abans, que es celebrés una bona cursa per petits i grans esquiadors, moltes felicitats per la gran tasca!!!
...la meva petita contribució com a membre d'aquest gran club excursionista va ser intentar seguir la multitut, però anaven tots motoritzats...buffff!!!!
Se'm van quedar els bessonets "tiessos" gramponejant la canal i un cop dalt el vent havia deixat la neu com un vidre i ni la cunya, ni la conya, em van ajudar a sortir-me'n airosa!
_deixarem les presses pels que es preparen i anirem aprenent sobre el tema a poc a poc.

*
La Louise surt a
tv3 uns segons...(al minut 5.25) i sembla que anava contenta i tot.Jo, en Teo, com sempre, a la motxilla abrigat i resant....juarrrrrrrr!

2 comentaris:

Naturalbet ha dit...

Hola amiga, desde Canaries anyoro les muntanyes, però t´haig d´agrair que la teva tasca creativa amb aquest bloc, les senti a prop, gracies, fins l´abril!!!!!!!!!

by ricardinski

records a l´home tenalla

JOSEP ha dit...

D.Girona.a.Vic això és el que faig cada dia i aviat faré de d.Vic.a.Girona p.q marxo a viure a Vic;-) espero que d'aquí màxim 2 mesos. Hola Louise i Teo, perdoneu per no haver saludat abans, però no sempre tot ha d'anar de la mateixa manera.... veig que continueu x les muntanyes fent activitats i més activitats, si algun dia em voleu venir a veure a Vic, esteu convidats, estarem més aprop. Petons als dos.
Josep