17 de gener 2009

fent el senglar (wild boar)

...aquest dissabte 17 de gener i Sant Antoni Abat, ha estat un dia ben trobat perquè el nostre imparable Felip organitzés el primer "Rogaining" http://www.thewildboar.org/ de Catalunya i amb un èxit de participació increible.

La sortida, muntatge i la festa és mèrit del poble de l'Espluga Calba, allà on Sant Antoni va perdre el porquet, però que molts orientadors ja li hem trobat...però ja assalvatjat.

Doncs aquí vam ser-hi l'Ingrid i la Louise barrejades entre personatges capaços de córrer les 6 hores de límit a tot drap (ufff!!!). Aquest va ser precisament l'èxit de la qüestió: un temps exagerat i apte per a senglars.

Tot i ser una cursa d'orientació, les regles del joc són unes altres. Has de fer la màxima puntuació possible, cada fita té un valor diferent. Si no trobes un control tant se val, no desqualifica i pots anar al proper. Si et sents més valent pots pujar dalt dels cims on les fites sense dificultat tècnica puntuen força. El que no es controlable en aquest tipus de curses és que els membres de l'equip es mantinguin junts i si són de més de dos corredors aquests no es vagin rellevant. Bé, és una qüestió d'esportivitat.

El millor del dia, el porquet que el poble ens va cuinar i que ens vam menjar tots plegats. oing, oing!!!

* ens van entrevistar i avui (dia 20) ha sortit al tv3comarques si li voleu donar un cop d'ull aquí és a partir del minut 8.

4 comentaris:

Oriol Quo ha dit...

Jueeeeeeeeeeeee!!!
Y digo yo: A veure quin día algú em convida a fer un bon pa amb tomàquet, amb un bon rajolic d’oli verge, no!!! Jajja

Quo … fent zàping amb uns ulls de mussol a la tv!!!

Anònim ha dit...

Hola em dic Ester,
fa uns dies que segueixo el blog, (me'l va ensenyar un amic) perque m'he aficionat a fer curses d'orientació.
Potser ens coneixerem aviat perque coincidim en moltes coses.
1ptó

Louise i Thelma ha dit...

ei Quo! doncs et lleparies els dits amb l'oli de l'Espluga Calba, amb un quart premi aquest any...va! et convidem quan vulguis!!!

Hola Ester i benvinguda, aquí té cabuda tothom, ja ho diu la presentació: pels amics coneguts i el que estan per arribar.
Bé tot és començar.
Aprofito també per saludar a la Cristina (gironina), que en aquesta cursa em va saludar al bosc i després al sopar, presentant-se i confessant que em llegia. També aficionada de nou a les curses com tu! Salutacions Cristina, segur que ens anem veient al bosc!!!

Anònim ha dit...

Uauuuuuu....quina passada veure't a la tele des de euskadi!
Quina emoció! ets una super crak!!!!
A seguir així!
Un abraçada.
Laia b2