21 de febrer 2009

d.floc.a.floc

Ahir vaig assistir a la xerrada sobre allaus que la UEU tenia preparada pel curs d'esquí de muntanya d'enguany. Avui seguia pensant en el tema i al llevar-me m'he peguntat:
_Quina forma ens tindrà preparada avui la neu? *
A part de lo interessant que ha estat saber sobre els tipus d'allaus, com identificar-los, etc. el que em va embadalir és recordar que no existeix un cristall de neu igual i que les seves formes siguin tant fascinants, alhora que també tenen el seu protagonisme en la formació de les allaus: la cohesió entre elles varia segons la seva forma, pura física.
El personatge Wilson Bentley (1865) conegut com "The Snowflake Man", tenia un hobby entre ciència i art i es va passar 40 anys de la seva vida fent més de 5000 fotografies als cristalls i no en va trobar mai un d'igual. _"Sota el miscroscopi em dono compte de que els flocs de neu són miracles de la bellesa, i és una vergonya que aquesta bellesa no sigui vista i apreciada pels demés. Cada cristall és una obra mestra de disseny i no hi ha disseny que s'hagi repetit. Quan un floc de neu es fon, el disseny es pert per sempre.Tota aquesta bellesa se'n va sense deixar un record."

Siau! tinc pressa!!!...me'n vaig a gaudir del disseny més efímer que m'envolta!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El temps es relatiu… i segurament la nostra existència en aquest món (i moment d'existència) dins dels còmputs de d’univers, també és, qui sap, un simple instant de vida similar a la d'un floc de neu a la nostra vida…
però precisament aquest és l’encant… cada ú és un TOT en el moment temps i espai que viu.. és VIU... ÉS... i és preciós i és la millor creació del món...

... la resta: ...agrair simplement aquest instant....

Quo ...donant gràcies a Allah!

Louise i Thelma ha dit...

Quo, acabem de descobrir el teu nou raconet...Per quant la inauguració? o el donem per inaugurat?
...no sigui que sen's esgoti el temps!!!