29 de maig 2008

tocar mapa

"Fa molts dies que no toco mapa": frase célebre entre orientaires. Frase que podríem afegir a la llista del post de la victimitis...La fem servir per excusar-nos quan la cursa ens va com el c...l. Però jo no la podré pronunciar pq en 15 dies n'he tocat com a 400!!! i a més com que no voldria anar de víctima avui hem agafat les bambes (de claus!) que de poc han servit i hem anat a tocar mapa: amb les mans, amb el cul, amb el nas i a moments amb les dents...
Li he proposat al meu company d'entrenament de canviar d'escenari i sense saber gaire on el dúia ha accedit... Quan l'he vist amb les seves bambes noves i malles curtes ja sabia que teniem la festa assegurada. Ell ha tingut la seva primera experiència orientativa i de ple amb el circuit de Dames élit del passat campionat... culetades i rascades no han faltat. Tenim els inferns fets un falgal i si dubtaves a baixar per alguna vaguada i no ho tenies clar ja no hi havia volta enrera, perquè alló s'ha convertit en un chiquiparc ple de tobogans, hem rigut una bona estona...
Ara ja no tinc excuses i apareixeré a Saldes amb la seguretat d'haver tocat mapa!!!
Algun dia faré un recull de frases orientaires i de paraules...que les tinc al cap, com ara "cagar", sí, ja sé que sona escatològica, però els orientadors quan acabem una cursa jo diria que la primera paraula que hem aprés a dir és aquesta acompanyada de fita. O sigui que la frase complerta seria "l'he cagada a la fita X"....ji.ji...i si portes el cul com el dúiem avui fins i tot pot ser creible...ja, ja!

"El que fas només és important si encaixa amb el que tu ets."
.
(la frase no és meva l'he robada amb el teu permís ;) però a canvi et posem la teva cançoneta...Thelma & Louise)

5 comentaris:

JOSEP ha dit...

Hola Louise, m'has fet riure amb la paraula escatològica de "cagar", a veure quantes "cagades" fem a la cursa de Saldes. El possitiu és que si en fem moltes anirem descansats de panxa!! je je Apa em fico al llit amb un somriure a la cara. Gràcies.
Una abraçada

Benet ha dit...

ei eiiii, no se'm cagueu a Saldes que despres em toca a mi recollir fites (i kuan dic fites no dic zurullus) ;-)
El teu company d'entrenos...es té que està "cagant" amb tu!! com se t'acudeix posar a un novatillo a els Inferns....pobret!! Encara hi es?? La fita2 bé?? uffff ufff!
Doncs ara que ja has "tocat" mapa, ves-te preparant pq a Saldes us en espera una de bona!! Nomes dic que ha traçat en Tommi!! jojojo!!

Fins diumenge!!!! (i ke no plogui que nosaltres també hem contractat sol)

patufetes ha dit...

gràcies lluïsa! Va ser molt divertit i ho vau organitzar molt bé.

un petó, ens veiem a Saldes(?)

carla

Ricard ha dit...

Hola Lluïsa! Aprofito la teva cordialitat i hi poso el nas per demanar-te sobre mapes, doncs em consta pel que he llegit que és un tema que tens per la ma...
Ja fa dies que intento sense gaire sort trobar alguna cosa que em pugui duu pels camins i corriols d’Aravell i rodalies, amb una mica més d’encert del que ho fa la meva intuïció. He trobat els militars d’ 1:20.000, els 1:50.000 de l’editorial Piolet, però res de 1:20.000 amb cara i ulls, coneixes res de més interessant?
Gràcies i felicitats pel blog, ah i sobre el tema de la taronja que mai va ser menjada, a l’Armengoleta en venen de quadrades, cuida’t!

Louise i Thelma ha dit...

Bones Ricard! i... benvingut!
Doncs no sé si puc ser de massa ajuda...pq més enllà dels mapes militars ja passaríem a treballs de cartografia tipus els que fem servir per l'orientació i lo més proper a Aravell cartografiat és aquest mapa de Bellestar del post, n'hi ha un trocet més però no gaire més. La llàstima és que els militars potser estan desfassats, no sé, ho desconec... ;(
I gràcies per la solució a les taronges! jiji...havia desistit a dur-les, ara portem croissants, ja,ja!!!
... hem passat a fer-te una visita!
salut!