11 de maig 2008

XII Trofeu 2 dies dels Pirineus

...stic petaaaaada! o sigui cansadíssima. Fa un moment el meu amic Neret ha dit: " segur que abans d'anar a dormir faràs els deures"...jo he dit....Nooooo! i mira aquí estic. La culpa la té la tele i que escriure és com el got de llet abans d'anar a dormir...i com que ara ja no prenc llet i no tinc tele...
Ha estat una setmaneta moguda: amb el xinoxano hem organitzat el nostre XII Trofeu 2 dies d'orientació dels Pirineus, coincidint que ha estat Campionat de Catalunya i hem donat el callo tot el que el cos ens ha deixat.
Divendres comença la festa i fins diumenge és un no parar: fites al bosc, fites fora del bosc... fites al bosc, fites fora del bosc, arribades, sortides, mapes, inscripcions, dorsals, avituallaments...que us hem d'explicar, eh?
Però hem acabat amb un piló d'abraçades, petonejades i algú ha tingut la mala sort d'emportar-se algun embotit, formatge o prenda Grifone cap a casa. Moltes gràcies a tots per compartir amb nosaltres aquest cap de setmana!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Louise, ja m'han dit que la cursa ha estat molt dura però que el temps encara us ha respectat. Per Girona no ha parat de ploure. Veig que la teva amiga a pujat al podi, me la vaig trobar a Onil.Jo intentaré anar a la del cap de setmana vinent, ja tinc mono d'orientació, a veure com em reacciona el cos. Molt bona idea el tema dels regals d'abraçades, petons etc, amb el que m'agraden a mi, a veure si algú altre té una altra idea tant maca com aquesta.
Una abraçada, i descansa!
Josep

Anònim ha dit...

Ei! Felicitats pels campionats que heu organitzat. Tot i la duresa del terreny i traçats, ha estat divertidíssim, amb la cirereta final del sorteig de petons, que espero que es repeteixi i, per què no, intensifiqui (jaja!) en properes edicions!!! (aquesta idea hauria haver estat del Farra-O)...
Petonets!
Dudu

Louise i Thelma ha dit...

Gràcies Dudu!!!
faré arribar les teves felicitacions a la resta del club! I lo dels petons, doncs i tant que s'ha d'intensificar i millorar, perquè no sé si te'n vas adonar, però em vaig equivocar i vaig relacionar nois amb nois i noies amb noies...upps!!! je! sé que molts per aquest motiu es van escaquejar!
Vinga doncs, que el Farra-O ens sorprengui aviat amb una nova idea barata i que fomenti el bon rotllo ;)
esteu moníssims en les cadiretes, aviat penjo + fotos.
petonets cigronet!!!

mir ha dit...

Gracies per la cursa!!! Sempre ens sorpreneu i per mi sou un exemple a seguir pel que fà a organització. Sempre exigents però donant-ho tot.

Gracies again! Fins la propera!

Míriam


PD.: segur que les cadiretes també van ser idea teva. Superdivertit!!

Louise i Thelma ha dit...

Gràcies a tu Mir, pels teus elogis!!!
Els Xinos som poquets però organitzats ;) (algú rebatria això que acabo de dir...)
Ja ets concient quen ens vas desturutar la porra???? je! ets una picada, però mole!!! Haurem de fer-ne una a cada cursa!
I lo de les cadires no va ser idea meva, no sé de qui va ser, però va estar molt encertat, crec que van pensar amb en Dudu i amb en Ferrer (algo em sona :P)! que bé que us agradés, estàven moníssims amb les cames penjant!
Que vagi bé per Gironella, jo no vindré, estaré enfilant-me per les parets...literalment!

Ens veiem a la Seu!!! seré darrera la meta per veure't esprintant!!!

louise

Anònim ha dit...

Ueee!!! fa poc he descobert el teu bloc i s'ha de dir que stà collonut!!! amb el teu permis el linkaré des del meu!!
La cursa a la Seu....guapisima!! i aixo que no em va anar massa bé! però son aquestes les curses que molen, les que suposen un repte! Ja friso per tornar-hi!!!
Lo de sorteig de petons fatal fatal fatal!!! jo m'esperava el d'alguna Xina ben guapa i en canvi me'l va donar un xino lleig i pelut! ;-) Ara, no li vaig perdonar,eh? al pobre li donaria l'efecte que petonejava un saler pq jo nava tot suat!!! jojojo!!

Salut i fins a l'Sprint!!

Benet

Louise i Thelma ha dit...

Hola Benet!!! Benvingut al bloc!
ai! ara ja saps que ets el meu dimoniet particular...jua,jau!

me n'alegro que t'agradés venir per la Seu! anirem millorant en la logística ;)

...però...ja em diràs l'adreça del teu bloc!!!! cadascú ha de donar alló que rep!!!!!

ens veiem aviat a l'Sprint, de 9 a la Seu!!!!

Anònim ha dit...

Bé, sincerament, el meu bloc no li arriba a la sola de les sabates al teu i a mes a mes fa poquet que hi vaig començar i encara no sé ben be com enfocar-lo. Em vaig motivar/inspirar/animar al veure el teu, s'ha de dir!! ;-) www.orientant-me.blogspot.com
potser....es poc personal... potser massa d'orientacio! bé , ja veuras...

com son les iaies...!!! la fortalesa els deu venir de portar una vida dura, però calmada. A la meva no li explico massa lo de l'orientacio pq sino em pren per boig!! :-p

fins aviat!

Benet