16 de juny 2008

d.hoya.a.hoya

...una "hoya" és una dolina: depressió oval de dimensions i profunditat variables que es forma en el relleu càrstic a partir d'un punt d'absorció :)
...aquest cap de setmana l'Íngrid i la Louise s'han capbussat en el "bosc de les sensacions" a la sierra d'Aralar (Navarra): fangals, molses vàries, fullaraca que cobria el terreny, prats infinits, "lapiaz" esgotador tant pel cap com pels peus i multitud d'"hoyes": han baixat a l'hoya, han pujat de l'hoya, se n'han anat de l'hoya, han fet bullir l'hoya i gairebé trenquen l'hoya...però sempre concients que hoya que no has de menjar deixa-la cremar perquè allò no es convertís en una hoya de grills!!! i amb aquesta filosofia cap element els ho ha posat prou difícil per no poder-lo superar!!!
.
I és que...si una és tossuda... la fórmula:
tossuda*2+un mapa = 14hores+formatge i sidra navarresos per celebrar-ho!!!
.

7 comentaris:

JOSEP ha dit...

Felicitats parella, quina enveja!! Els paisatges preciosos. Jo tinc unes ganes de que arribi el Raid del Rebost al juliol, l'any passat vam ser els últims, així que aquest any més malament no ho podrem fer;-)
Una abraçada.

Nuriaviba ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nuriaviba ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Louise i Thelma ha dit...

bones josep! ei! l'important és participar i arribar!!! això m'ho dic a mi mateixa!! je!
doncs aquest any repetim raid rebost...! jo l'any passat me'l vaig perdre i aquest no el perdono...Em moro de ganes de pujar i baixar per la serra del catllaràs!!!
i des d'aquí aprofito per fer una crida a les orientaires que s'animin que amb l'Ingrid repetim team! vinga, vinga! a veure si animes a les Aligotes!
ens veiem al bosc!

Bedós Bonaterra ha dit...

Eoooooooooooo! Que has estat molt aprop de casa meva d'euskadi!!!!!
Hi anem sovint cap aquesta zona perque hi sol fer més bon teeeeemps!!!!! Vine per aquí quan vulguis eh!
Laia b2

Anònim ha dit...

jajajajja

Doncs ja veus!!! jajajj Aprenem a valorar les hoyes... No quan trobem una hoya perfecta, sinó quan arribem a creuar de forma perfecta una hoya imperfecta! jajaja

Quo ...amb el ap com una hoya!

Louise i Thelma ha dit...

bua Quo! celebro que tornis a connectar "l'hoya" de forma perfecta o imperfectament!!!

...temps al temps!!!