29 de desembre 2008

en TEO i els Himàlaies

... després d'una jornada intensa d'esquí de fons, en TEO troba la inspiració per explicar-me com li fascinen els Himàlaies.
Aprenc sobre cartografia de les grans muntanyes..._caram ni una corba de nivell!!! Com ens ho faríem els orientadors?
Diu que de seguida que va saber fer anar els "plastidecors" va posar-se a cartografiar mapes pel "Servei general d'informació de muntanya" , molt aplicat aquest nen.
De l'extensa lliçó alpina, em quedo amb la boca oberta davant d'aquesta joia: el Mont Kailash, que a més a més de bonica és verge. Repte difícil davant dels nostres temps on la política passa per sobre de les religions. Pel fet de ser sagrada ningú ha posat els peus als seus lloms, tot i que algun agosarat ha cregut que seria el primer.
.
Aquest 2009 en TEO m'ha ajudat a fer la carta als reis (reixos, pels urgellencs).
"Desitjo una FITA", i si tinc constància, voluntat i em porto bé, diu que m'ajudaran a aconseguir-la.
.

3 comentaris:

JOSEP ha dit...

Hola Teo i Louise, gràcies per les vostres paraules, les agraeixo molt. Sí, crec que aquest Josep no és el que fa uns mesos us va visitar i me n'alegro molt.
La meva essència és la mateixa però no l'alegria i la il.lusió. Gràcies a tu per ser-hi i gràcies també pel teu blog.

Molt bon Any i fins la propera!
Una abraçada.

P.D Coincidim en una paraula que busquem, "constància" i portar-te bé suposo que ja ho faràs ;-) ;-) encara que recorda que en Teo és petitó i potser una mica entramaliat ;-)

Anònim ha dit...

Hi Louise and Teo,

Happy new year to you two and my best wishes for every day of this new time (for you and your loved ones)

Gràcies per l'espectacular presentació fotogràfica. Tot veient-les recordava el conegut poema d'Antonio Machado, aquell que deia que "Caminante no hay camino. Sólo se hace camino al andar" i el missatge d'un colega que des de Bremen ahir em deia que no cal perdre en ment la FITA, però que la felicitat està en el fer camí perquè quan arribarem d'alt del cim de la muntanya nevada la inicial FITA desapareixarà i es transformarà en quelcom de nou i diferent perquè la Natura és evolució. Res s'està mai quiet i callat. La nostra lleugeresa és tan insoportable com deia Milan Kundera fa molts molts anys.

Petons de colors i una abraçada.
From the heart,

imma

Louise i Thelma ha dit...

josep,
molt bon any a tu també!
aquest 2009 segur que ens continuarà portant coses bones.
Un plaer que et vagis passant pel bloc i que ens ajudi a avançar amb constàcia!

imma,
happy new year!!!
et portem a la motxilla per anar a la cerca d'aquesta FITA, perquè em recordis que és un viatge amb retorn a casa, aprop de vosaltres!

best wishes!