12 de novembre 2007

catalunya un club molt gran

diumenge 11, avui és el dia!
El motiu pel qual hem anat a Venècia aquest cap de setmana és per córrer la "orievenezia", una cursa d'orientació ja ben popular entre molts catalans que repeteixen per tercer any consecutiu...
Ens vam llevar amb l'emoció de poder recórrer la laberíntica ciutat. Una lleu introducció a la Mon, perquè s'estrenava amb el sistema de cronometratge electrònic, una visita a l'arribada i...una llarga cua per anar al servei...i ja!!! surto amb un minut de retras. On és el triangle?? No el veig però tant és, el primer objectiu: arribar a la plaça Sant Marco i d'allà encarar-me a la primera fita. Uppps! per aquí no hi ha pas per atravessar el canal! el primer que em va aconsellar en Marc i l'última cosa en la que penso... :-P comencem bé! La resta anem enllaçant...millor o pitjor, però anem fent...és un constant puja i baixa pels pontets escalonats i un sortejar turistes...oh no! El Pont de Rialto! potser passar pels laterals serà millor...que va! no sé pas d'on ha sortit tant gent en el mes de novembre!!! Ufff, quin mal de cames...aquest paviment tant dur m'està matant...però...ja està? ja som a la darrera???
Les sensacions han estat d'haver fet una gimcana...una cursa diferent a lo habitual. Venècia plena de gent de tot arreu, gent esperitada que busquen fites!!! increible!!!
Catalunya més que un club!!!
Com que els catalans ens vam inscriure com a club, va resultar que vam quedar 3ers!!! vaja!
La Fita ha arribat a Itàlia
va tenir molt d'èxit i jo diria que a anat més enllà com ara Eslovàquia, Alemània, Txequia...