01 de març 2008

m'he equivocat

dissabte 9:00
els de l'obra del davant no em deixen tornar a agafar el son, la Thelma em recomana que marxi! que escampi la voira! voy, voy... ja comença a atabalar que l'edat està al cap. Segueixo els seus consells i ja tinc la roba per sortir a córrer posada...ara busca bambes...com que encara faig servir dues residències, les bambes per córrer són a l'altra, decideixo agafar les d'emergència, aquelles que només et poses pq vesteixes sport i... error!!: avui no completarem la ruta. Surto al carrer, saludo al "cobra", el gruista (en el meu cap un pensament malvat), petita visita a l'Alo que comença la seva jornada a la perruqueria amb força, avui hi ha boda i s'han de pentinar a les assistents. Em suggereix que passi cap al final del matí que em mimarà una mica, m'ha vist amb mala cara, la veritat és que no m'ha donat temps de canviar-la al sortir de casa. Surto de nou al carrer i el baixo ja trotant amb la música d'en Drexler per motivar els ànims i un paradista, molt cachondo ell, es disposa a retar-me corrent. Tindran gràcia aquesta gent que s'han llevat a quarts de cinc per muntar la paradeta! Aconsegueix arrancar-me una rialla i al tombar la cantonada ja no segueix...adéu, adéu! bona jornada!
Comença el meu trote matutino per cremar mals pensaments i als 20 minuts el meu peu dret es queixa de que si continuo es partirà en dos, que aquesta nit no voldrà sortir a ballar i que l'accelerador del cotxe l'hauré de fer anar amb telepatia. Li faig cas i giro cua i ja en tenim prou per avui, dutxeta i anem a comprar que al vespre tenim FESTETA!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola guapa!
Moooltes fe-li-ci-taaaats, Moooltes fe-li-ci-taaaats! tra-la-la-ra-la-lara... Moooltes fe-li-ci-taaaats!!
L'estirada d'orelles te la he de fer virtualment perquè no em puc acostar a La Seu per fer-t'ho personalment.
A part de la estirada d'orelles, t'envio un petonàs!!

FELICITATS XAVALITA!!!

Núria

JOSEP ha dit...

Hola orientadora! Veig que avui fas anys, MOLTES FELICITATS!!!!! Alguna cosa tenim en comú p.q jo també els faig un dia 1, però jo de juny, i la veritat és que és un número que m'agrada, a veure si algun dia arribo el "number" 1 a una cursa, demà Banyoles. Bona festa, que t'ho passis molt bé.
Una abraçada

Josep

JOSEP ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.