23 de març 2008

Campionats d'Esssspanya d'orientació 2008!!!

...ganes no li ha faltat a la selecció catalana per revalidar el títol de l'any passat, però tot i la quantitat de podis, no ho hem aconseguit i ens hem quedat amb una meritòria segona plaça!!!
Dimecres ja som fora de la nostra estimada Seu, anem a terres murcianes!!! no oblidem que la Louise algo de murciana té. I em ve al cap que el meu cunyat, per fer enfadar a la mare, li diu que Franco sempre repetia que no volia "ni gitanos, ni murcianos, ni gente de mal vivir", vaja! doncs ell s'ho perdia...!
Ens allotgem a Caravaca de la Cruz, compartirem allotjament l'Ingrid, l'Eduard, l'Alba, en Vicens, en Xecu, l'Agnés i la Louise, em trobat un pis gran, adient per passar plegats aquests quatre dies de Campionat. Els Campionats se celebren a Calasparra, terra d'arrossos.
El primer dia, a la Cursa de la llarga distància la Louise va sortir a l'hora de dinar gairebé, no sé que passa últimament, però la putegen de mala manera, però es va sentir tan bé corrent per aquells pedregals, pensant que potser algun dels seus avant passats havia cuidat alguna que altra olivera (ja,ja,ja)...que va quedar segona espanyola a la categoria D21A. Ja ho sé, ja ho sé! val més ser "cola de león que cabeza de ratón", però ara em sento rateta i també se'n gaudeix.
els factors que influeixen a la Louise per córrer bé són: l'eufòria, els entrenos i la dieta que un cuiner espontani últimament li prepara :P, sinó fixeu-vos en aquest tomàquet farcit. La Thema n'ha quedat enamorada i em demana si ens el podem quedar ;)

El segon dia, se celebren els relleus. Farem equip l'Anna en la primera posta, la Míriam i la Louise, vaja! un equip de veteranilles de l'orientació, lentes però segures, això sí!! i va quedar demostrat que l'experiència és un grau! vam guanyar als dos equips de joves promeses catalanes que teníem per davant. L'Anna, que fa tant sols uns mesos va portar al món a l'Arlet, va fer molt bona cursa, la Míriam, tot i que se'ns va despistar a l'hora de rebre el relleu, va córrer moltíssim i la Louise que va sortir a assegurar no va deixar que l'atrapessin pel bosc. La sorpresa va venir després, que a més a més vam tenir un cinquè lloc a la General!!!

Els nois es van petar a la resta d'espanyols, tot i que aquest any no teniem a en Roger Casal l'equip d'en Lluís Ferrer, en Lluís Bedós i en Biel Ràfols van fer un paperàs! Felicitats campions!L'equip de les noies anava primer, però una fita mal pinçada de l'Annabel va desqualificar l'equip. I el segon equip de catalanes, la Carla, la Betlem i l'Ingrid, van quedar segones darrera de les valencianes. Quina eufòria compartida!!! je! n'hi ha que s'estrenaven al podi espanyol!

A la tarda l'esprint, el vam presenciar i vam animar a l'Ingrid i l'Eduard.

Diumenge l'última cursa: la mitja distància. Una cursa tècnica però molt ràpida, no et pots despistar perquè un error aquí et fa baixar 5 posicions de cop. I això és el que li va passar a la Louise a la fita 12, error paral·lel i cagada pasturet!!! aix! mira que anava gaudint com feia temps que no gaudia!!! Aquí l'Ingrid, un cop més va tenir la satisfacció de repassar-nos a totes! Felicitats xata! "estás que te sales!!!"

Un any més hem pogut participar d'aquesta competició que l'esperem com una festa i que cada any som més catalans els que ens mobilitzem plegats, això creix!

2 comentaris:

JOSEP ha dit...

Hola Lluïsa, moltes felicitats per la cinquena posició per relleus. Està molt bé! L'experiència és un grau.
Una abraçada.

Louise i Thelma ha dit...

Gràcies! sí que ho és, aviat i amb el temps ja veuras que l'estar allí i anar insistint dóna els seus fruits, pels que no hem nascut amb el gps incorporat de fàbrica ens queda aquest consol. Ens veiem al bosc!